Suitsuliha
Suitsuliha valmistamiseks kasutame eestimaist sealiha, mis on sooldunud 1-2 nädalat soolvees. Suitsutame lepalaastuga. Koostisosad: sealiha 98%, vesi, sool, säilitusaine naatriumnitrit
Säilivusaeg 3 nädalat temperatuuril +2...+6 ̊ C
Suitsuvorstid
Suitsuvorstid on valmistatud värskest eestimaisest sealihast, mis on suitsutatud lepalaastuga. Koostisosad: sealiha 87%, vesi, sool, küüslauk, vürtsid, maitsetaimed, stabilisaator E451, säilitusaine naatriumnitrit Säilivusaeg 3 nädalat temperatuuril +2...+6 ̊ C
Hautatud sealiha
Käsitööna valminud värskest eestimaisest sealihast, mahlases ja kergelt vürtsikas tarrendis konserv.
Koostisosad: sealiha 89%, vesi, sool, vürtsid, maitsetaimede segu, säilitusaine E250
Säilitada temperatuuril 0..+20 ´C , säilivusaeg 1 aasta
Hautatud veiseliha
Käsitööna valminud värskest eestimaisest veiselihast, maitsestatud erinevate vürtside ja maitsetaimedega. Koostisosad: veiseliha 89%, vesi, sool, vürtsid, maitsetaimede segu, säilitusaine E250
Säilitada temperatuuril 0..+20 ´C , säilivusaeg 1 aasta
Pasteet veisemaksaga
Toode ei sisalda säilitusaineid.
Käsitööna valminud värsketest toorainetest hõrgutav ja maitsev pasteet. Koostisosad: sealiha 32%, veisemaks 30%, seapekk, joogivesi, porgand, sibul, keedusool, must pipar, vürts, loorberileht, muskaatpähkel.
Säilitada temperatuuril 0..+20 ´C , säilivusaeg 2 kuud.